LeanKata group erbjuder ett brett utbud av praktiska utbildningar och workshops för att utveckla ditt företag till nästa nivå. Ledarnas roll är avgörande för att säkerställa ett långsiktigt förbättringsarbete, och därför välkomnar vi särskilt kursdeltagare i ledande positioner som vill lära sig att bidra genom ett coachande och lärande ledarskap. Med LeanKata får du inte: bara utbildning, utan en partner som är engagerad i din framgång. Låt oss hjälpa dig att skapa en kultur av kontinuerlig förbättring och operativ excellens. Våra program inkluderar:Unika kurser hos värdföretag som möjliggör verklighetsnära praktiska övningar


LeanKata Workshops ute på värdföretag med deltagare från andra företag: Praktisk och engagerande utbildning och praktisk träning i förbättringsledning direkt på ett företag som kommit en bit på väg. Målet med utbildningen är att få ett helhetsperspektiv som lyfter och stärker förmågan att definiera och utveckla lärandet och arbetet för att nå de egna företagets utmaningar. Kursen inleds med en halvdag med teori via Zoom, följt av två dagars praktisk träning på plats på värdföretaget.


Övriga utbildningar


Grunderna i LeanKata: En perfekt start för att förstå och implementera LeanKata-principerna.

Daglig styrning: Lär dig effektiva metoder för att förbättra din verksamhet dag för dag. 

Avancerad förbättringsledning: Fördjupa dina kunskaper och bli en mästare i förändringsledning.


Webutbildningar:


Effektiva produktionsflöden: Utbildningen innehåller tre  webinarier med ämnena: Kartläggning av flöden, definition av övergripande mål för flödesförbättringar occh hur man driver ett förbättringsarbete som engagerar. Varje webinarie består av en teori del och en praktisk del som sänds från ett litet eller medelstort tillverkande företag som har kommit en bit på väg i de frågor som behandlats i teorierna. Webinarier:


LeanKata Group vill sprida kunskapen om LeanKata och därför erbjuder vi ibland gratis lunch webinarier. Dessa webinarier är utmärkta tillfällen att lära dig mer om LeanKata och få en smak av vad vi kan erbjuda.Kurser till högskolor och universitet:


LeanKata Group levererar idag kurser i lean och MPS (material och produktionsstyrning) på svenska eller
engelska till högskola - är ni intresserade av att köpa in denna typ av utbildningar till er högskola så hör av
er till info@leankata.se.